Portfolio Overview

Commercieel portfolio voor Qurrent

2010/2016 — Commercieel werk Olivier van Breugel & Simone Mudde

Hi Qurrent!

Wij zijn Olivier van Breugel & Simone Mudde.

In dit portfolio hebben we van alles voor jullie meegenomen. Sommige projecten zullen wat relevanter zijn dan anderen. Dit hebben we gedaan om te laten zien met wat voor soort opdrachtgevers we samen werken en dat we divers inzetbaar zijn.

We hebben met Daan Grooten besproken wat voor soort beeld Qurrent zoekt: Fris, jong, uitdagend, groen. Wij zijn hier enthousiast over en denken graag met jullie mee hoe we dit vorm kunnen geven. Als idee leek het ons slim, mits jullie daar voor open staan, een keer een test-case te doen om te zien of we een match zijn. Het lijkt ons leuk om zowel content voor de website te maken als de activiteiten en actuele projecten in beeld te brengen. We zitten in Amsterdam en zouden daarom op korte termijn een keer op jullie kantoor langs kunnen komen!

We horen graag van jullie.

Hartelijke groet,

Olivier van Breugel & Simone Mudde

Onze opdrachtgevers: Leaseplan Corporation, Avans Hogeschool, Diamant College, Instondo BV, Wolters Kluwer, Watchuseek, Lucas Vlamings, Bob Roijen, Inxec, Hotel Maria Kapel, Christopher Gabriel, Balloon artist Micha de Haan, Studio Naam, Naisz, Chainels, Marta & Slava Chevelenko, Felix van Breugel, JP Kocks en Toerisme Utrecht.

Contact: 06-10 50 95 19 / muddevanbreugel@gmail.com

Flowermarket (2012)

Dit is een vrij project  dat Simone tijdens haar afstuderen heeft gemaakt gaat over natuurbeleving in de grote stad,. De mens heeft natuur zo gecultiveerd dat hij in potjes en tasjes mee naar huis genomen kan worden. 

Diamant college (2014)

Het Diamant college is een brede school vol verschillende culturen. Zij vroegen ons een reportage serie en een serie portretten te maken om dit in beeld te brengen. De foto’s zijn door het hele school opgehangen. 

Avans Hogeschool (2012)

Voor Avans hogeschool kregen we de opdracht om beeldmateriaal te schieten voor de website en de studieboekjes over de verschillende opleidingen. Voor deze opdracht gaf een reclame bureau ons opdrachten zoals fotografeer een persoon in een control-room. 

Passend Onderwijs Magazine (POM) (2015/2016)

POM magazine gaf ons de vrijheid beeld te maken voor hun tijdschrift, zolang het met de kinderen te maken had en een link heeft met onderwijs.

We hebben 5x een beeld voor hun gemaakt.

Lucas Vlamings en Bob Roijen (2014 — present)

Voor ruimtelijk en licht ontwerpers Lucas Vlamings en Bob Roijen leggen we al hun projecten vast. Dit zijn voornamelijk grote dance festivals in Amsterdam en omstreken: Dekmantel Festival, Voltt Festival, Lentekabinet, Strafwerk Festival, Pleinvrees, Kastellnatt (Noorwegen) en meer.

Ballon kunstenaar Micha de Haan (2014 — heden)

Micha de Haan creëert grote sculpturen met ballonnen voor bedrijven, openingen, festivals, etc. Vaak zijn de ballonnen gevuld met helium en led licht. Deze installatie was voor GitHub in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Inxec - Christopher Sylvester (2016)

DJ en producer Christopher Sylvester vroeg Simone en mij een portret van hem te maken voor pers aanvragen.

Domtoren Toerisme Utrecht (2015)

Toerisme Utrecht nodigde ons uit beeld te maken voor op hun website.

Hotel Maria Kapel (Artist in Residence) – 2014

In 2014 heeft Hotel Maria Kapel in Hoorn hun ruimte gerenoveerd. Zakelijk directeur Steve Scheirsen vroeg ons de nieuwe look goed vast te leggen.

Christopher Gabriel — Art piece bij Gabriel Rolt Amsterdam (2014)

Dit blauwe kunstwerk is gemaakt door Christopher Gabriel en werd tentoongesteld bij Gabriel Rolt in de zomermaanden van 2014.

Leaseplan Corporation – Art Works (2013)

Leaseplan Corporation vroeg ons een serie foto's te maken voor hun eerste kunst collectie boek: Art Works. De foto's zijn allemaal gemaakt in het hoofdkantoor van Leaseplan in Almere. De vraag was de kunstcollectie naast het dagelijks leven op kantoor vast te leggen. Het boek is in 2013 uitgegeven in een oplage van 1000.